Loading...
Over Ons 2018-11-06T09:17:46+00:00

Geboren voor brood ….

Wij zijn er van overtuigd, wij zijn geboren voor brood.
Hoe leuk is het om uit je eigen oven zo’n heerlijk geurende, woest gebakken brood te halen.. en brood is lekker bij alles, bij kaas, bij soep bij een wijntje.
Eet eens een heerlijk stukje brood bij een stoofpotje.

Een mooi gedekt tafel met daarop vers gebakken brood.   Dat nodigt echt uit om aan te schuiven en te genieten van het eten en vriendschappen.

Wendy Bronk

Lid van het financieel management binnen een bakkerij- en banketgroothandel. Jarenlang al betrokken in het bakkerswereldje en zelf altijd druk in de keuken. Moeder van 2 opgroeiende tieners. Bakken en koken gaat meestal ‘even snal’ na een drukke werkdag. Maar brood…  Daar gaan weekenden inzitten.
Graag bezig met de kwaliteit van meel en niet bang om eens iets uit te proberen.

Carrol-Joan Dalmeijer

Ondernemer in hart en nieren. Moeder van 4  kinderen waarvan de oudste uit huis studerend.  Altijd in en om het huis bezig met dieren, moestuin en fruit uit de Betuwe. Gezonde maaltijden en verse ingrediënten staan hoog op het lijstje. Bakt al brood van kinds af aan.  Na een drukke werkdag is het werken in de tuin, de verzorging van de dieren en het bakken van een vers broodje een vorm van ontspanning. Meer dan een hobby met brood met bijvoorbeeld toevoegingen als vruchten en noten.
Werken met desem werd de nieuwe uitdaging.. en dat blijft het.  Want wat is er mooier dan die prachtige desembroden uit de oven te toveren !