Loading...
Over Ons 2024-03-04T15:56:37+00:00

Geboren voor brood

Wij zijn er van overtuigd, wij zijn geboren voor brood. Hoe leuk is het om uit je eigen oven zo’n heerlijk geurende, woest gebakken brood te halen. Brood is lekker bij alles, bij kaas, bij soep bij een wijntje.
Eet eens een heerlijk stukje brood bij een stoofpotje.

Een mooi gedekt tafel met daarop vers gebakken brood.
Dat nodigt echt uit om aan te schuiven en te genieten van het eten en vriendschappen.

Wendy Bronk

Lid van het financieel management binnen een bakkerij- en banketgroothandel en moeder van 2 kinderen.  Ik ben al enkele jaren betrokken in het bakkerswereldje en zelf altijd druk in de keuken.
Bakken en koken gaat meestal ‘even snel’ na een drukke werkdag. Maar brood…  Daar steek ik graag tijd in.  Ik ben graag bezig met de kwaliteit van meel en niet bang om eens iets uit te proberen.

Carrol-Joan Dalmeijer

Ondernemer, moeder van 4 kinderen, schapenhoudster en creatieveling. Ik ben graag bezig in mijn wolateliertje en de dieren en moestuin rondom mijn huis. Gezonde maaltijden en verse ingrediënten staan hoog op het lijstje.
Ik bak al brood van kinds af aan en vindt het nog steeds een heerlijke bezigheid.  Ik woon landelijk en houd van gezelligheid en daar passen de mooie rustieke broden helemaal bij.
Brood is meer dan een hobby,  het is creëren.  Werken met desem heeft mijn voorkeur. Want wat is er mooier dan die prachtige desembroden uit de oven te toveren !